Hovenier Horstman Tuinen – Complete ontzorging in Ommen

Ben je op zoek naar een veelzijdige en ervaren hovenier voor je tuin of terrein in Ommen? Dan ben je bij Tom van Horstman Tuinen aan het juiste adres. Al sinds ik een kind was, werk ik met liefde en toewijding in de tuin. Doordat ik inmiddels ook al meer dan vijf jaar professionele ervaring heb als hovenier, is het voor mij geen enkel probleem om jou in Ommen je droomtuin te bezorgen! Zo kun je in je tuin straks elke dag lekker genieten. Lees snel verder wat ik allemaal voor je kan betekenen of neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hovenier in Ommen

Tuinontwerp en tuinaanleg

Het is mijn professionele mening als hovenier dat het ontwerpen van jouw droomtuin een gezamenlijk proces is. Ik bespreek dan ook graag je wensen met je om zo met je tot het tuinontwerp te komen waar jij in Ommen helemaal blij van wordt. Bij het ontwerpen van je tuin bied ik je altijd vakkundig advies op maat en stel ik een begrotingsplan op. Geef je hiervoor je goedkeuring? Dan start ik meteen met de tuinaanleg. Van het aanleggen van tegels tot het planten van bloemen, bomen, struiken en planten, ik ben als hovenier helemaal thuis in de diverse onderdelen van tuinaanleg. Duurzaamheid is hierbij een essentieel sleutelwoord. Ik pas dan ook altijd hoogwaardige materialen toe waar je in Ommen nog lang plezier van zal hebben.

Tuinontwerp Ommen

Tuinverlichting en tuinonderhoud

Je wilt natuurlijk zowel overdag als ’s avonds lekker in je tuin kunnen zitten. Hiervoor is verlichting op maat natuurlijk essentieel. Daarom zorg ik er als hovenier voor dat jij deze verlichting op maat ook echt krijgt. Zodra je tuin in Ommen klaar en op maat is, moet deze natuurlijk ook goed onderhouden worden. Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik snoei struiken, maai het gras en verwijder het onkruid. Ben je ook geïnteresseerd in een beregeningssysteem? Ook dat installeer ik graag op maat voor je!

Tuinonderhoud Ommen

Waarom je in Ommen voor mij als hovenier kiest

Je wil als trotse eigenaar natuurlijk dat je de tuin krijgt waar je altijd al van droomde. Door je wensen te bespreken, zorg ik voor niets minder dan maatwerk! Kies voor mij als jouw hovenier in Ommen en geniet van het volgende:

  • Vrijblijvend advies op maat
  • 100% maatwerk
  • Complete ontzorging van A tot Z
Tuinaanleg Ommen

Neem gerust contact met me op

Ben je in Ommen op zoek naar een professionele en veelzijdige hovenier die door middel van maatwerk ervoor zorgt dat jij je droomtuin krijgt? Neem dan vandaag nog contact op met me: Tom, van Horstman Tuinen. Bij mij word je helemaal ontzorgd: van ontwerp tot oplevering. Zelfs onderhoud doe ik voor je! Je bereikt me telefonisch of via WhatsApp op 06 15 93 84 71 of via e-mail op tom@horstmantuinen.nl.

Bel of App via
+31 (0)6 15 93 84 71

E-mail met Tom!
tom@horstmantuinen.nl

Adres
Sijsamaweg 6 – Heemserveen (Hardenberg)